2023 YILI HAP(HASTANE AFET PLANI) TATBİKATI YAPILDI
12 Ocak 2024

Bayramiç Devlet Hastanesi’nde 15.12.2023 tarihinde Sivil Savunma Birimi ve Acil Durum Afet Yönetim Ekibi tarafından düzenlenen HAP tatbikat senaryosunda; bölgede yaşanabilecek toplu yemek zehirlenmesi simule edildi.Tatbikat, Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri’ne bağlı personeller gözetiminde gerçekleştirildi.Yapılan tatbikata İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri destek verdi. Tatbikatta bölgemizde meydana gelebilecek toplu zehirlenmelere bağlı oluşabilecek acil durumlara hazırlıklı olma ve aktivasyon durumu başarı ile gerçekleştirilmiş olup, tatbikat sonrasında tüm katılımcılara BaşhekimVekili Uzm. Dr. Sezai KALKAN, Hastane Müdürü Mustafa YURTSEVEN ve Hastane Müdür Yardımcısı Fevziye ÖZKAN tarafından teşekkür edilerek tatbikat sonlandırıldı.