Hasta Refakatçi ve Ziyaretçi Kuralları
20 Şubat 2023

• Hastaların yanında refakatçi kalması tıbbi bir zorunluluk olmak kaydıyla ilgili dal uzmanının lüzum göstermesi ile mümkündür.
  • Refakatçiler, kurumun vereceği özel kimlik kartını taşımak mecburiyetindedirler.
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisinde erkek refakatçi kalamaz.
  • Sürekli kalan refakatçilerin iaşesi genel esaslar dahilinde kurumca karşılanır.
  • Servis hemşiresinden bilgi almadan kesinlikle dışarıdan yiyecek içecek getirmek yasaktır. Hastanemizde yemek saatleri sabah 07:00 - 07:30, öğlen 12:00 - 12:30,  akşam 17:30 - 18:00 şeklindedir.
  • Ücretli hastaların refakatçilerinden Bakanlık fiyat tarifesine göre ücret alınır.
  • Refakatçiler bulundukları yeri ve eşyaları temiz tutmalı ve zarar vermemelidirler.
  • Refakatçiler, tabiplerin direktifleri içerisinde hastalara bakmakla ve kurum disiplinine uymakla yükümlüdürler.
  • Lüzumsuz yanan lambaları söndürünüz ve boşa akan muslukları kapatınız.
  • Vizite ve pansuman saatlerinde hasta odaları boşaltılmalıdır. Vizit saatleri sabah saat 08:00-09:00 akşam saat 16.00-17:00 arasında yapılmaktadır.
  • Hastane içerisinde sigara içmek, gürültü yapmak kesinlikle yasaktır.
  • Hemşire çağrı sistemi kullanılarak hemşire çağrılabilir.
  • Gerekli durumlarda hastayla ve refakatçısıyla görüşmek için hastane telefonu kullanılabilir. Hastanemizin telefon numarası 0 286 773 12 48'dir.
  • Kurumumuzda hasta ziyaret saatleri öğlen 13:30 - 14:30,  akşam 19:00-20:00 şeklindedir.
  • Ziyaret saatleri 10-15 dakikayı geçmemelidir.
  • Ziyaretçiler hasta yataklarında oturmamalıdır ve hasta eşyasını kullanmamalıdır. On yaşından küçük ziyaretçi kabul edilmez.
  • Bulaşıcı veya salgın hastalıklara yakalanmış olanlarla, ziyaretlerinde herhangi bir sebeple sakınca bulunan hastaların ziyaret edilmesi yasaktır
  • Öneri ve şikayetleriniz için hastanemiz  web sitesindeki ilgili alanı veya hastanemizdeki görüş öneri kutularını kullanabilirsiniz.